Eetcafé De Blauwe Engel

Eetcafé De Blauwe Engel in Hengelo biedt dagelijks een goede daghap. Ook ligt er altijd een krant en natuurlijk kan men hier lekker borrelen aan de bar.

De daghappen van Vandaag

Geen daghappen gevonden. Probeer het later nog eens.

Eerder aangeboden daghappen

Gesneden varkenshaas met roerbakgroente, ketjapsaus, frites en sla

Gesneden varkenshaas met roerbakgroente, ketjapsaus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(17 mei)

Varkenshaas met sinaasappel-tijmsaus, frites en sla

Varkenshaas met sinaasappel-tijmsaus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(18 mei)

Spare Ribs met frites en sla

Spare Ribs met frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(26 oktober)

Biefstuk puntjes met pepersaus, frites en sla

Biefstuk puntjes met pepersaus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(9 november)

Saté varkenshaas met pindasaus, frites en sla

Saté varkenshaas met pindasaus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(28 oktober)

Zalmfilet met witte wijsaus, frites en sla

Zalmfilet met witte wijsaus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(1 mei)

Schnitzel met stroganoffsaus, frites en sla

Schnitzel met stroganoffsaus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(30 oktober)

Rundersteak Western met frites en sla

Rundersteak Western met frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(3 mei)

Pulled Pork met BBQ-saus, frites en sla

Pulled Pork met BBQ-saus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(17 mei)

Varkensmedaillons met stroganoffsaus, frites en sla

Varkensmedaillons met stroganoffsaus, frites en sla is een dagaanbieding, te bestellen zolang de voorraad strekt. Reserveren van de daghap is niet mogelijk.

€ 10,00

(5 mei)

Eetcafé De Blauwe Engel
Burgemeester Jansenplein 18
7551EC , Hengelo

Tel.: 074 - 250 14 40
Website: www.eetcafedeblauweengel.nl